Ethias pakket: familiale en huurdersverzekering

Een verzekering afsluiten is niet altijd eenvoudig. Daarom willen wij je daarmee helpen. Het Lindenhof zorgt voor de brandverzekering voor het gebouw, maar voor de verzekering die je zelf dient af te sluiten kan je vanaf nu ook bij Ethias terecht.

Zij bieden een nieuw pakket aan met een interessante prijs/kwaliteitsverhouding. Belangrijk om weten: het gaat hier wel degelijk om een verzekering tussen jou en Ethias. Het Lindenhof kan je wel de nodige contactinformatie bezorgen.

Als je kiest om je te verzekeren via het Ethias pakket, ben je standaard verzekerd voor: inboedel, aansprakelijkheid tegenover derden (= de familiale) en rechtsbijstand. Je kan bijkomend kiezen om je te verzekeren tegen diefstel en vandalisme.

De premies voor het Ethias pakket starten vanaf € 129,17 per jaar. De premie is afhankelijk van je gezinssituatie en, indien je diefstal en vandalisme wenst te verzekeren, je woonplaats en het te verzekeren bedrag.

Ben je reeds elders verzekerd en wens je over te stappen naar Ethias? Geen probleem! De overstap wordt door Ethias geregeld.

Meer info of aansluiten?

Raadpleeg de brochure

Bel Ethias op 011 28 28 98

Bezoek een Ethias-kantoor bij jou in de buurt